Partnerschap

Partnerschap

 

Rijvereniging Equinus

In 2009 is in samenwerking met de plaatselijke rijvereniging: Rijvereniging Equinus, een rijhal gebouwd op de locatie Molenweg 30 te Stramproy. De rijhal wordt gedurende de dag gebruikt door de fok- en sportpaardentak van de Geitenmelkerij. In de avonduren wordt de rijhal gebruikt door leden van Rijvereniging Equinus uit Stramproy voor trainingen.

 

Winkels

Met dorpsgenoot Renée Vleeshouwers is in 2010 een partnerschap aangegaan. Deze partnerschap draagt zorg voor de exploitatie van een tweetal winkels.

Enerzijds is dat De Kazerij. Dit is een speciaalzaak in Kazen, Noten, Chocolade, Wijnen en Delicatessen. De winkel is gelegen aan het kerkplein 40 te Stramproy. Voor een volledig overzicht van de activiteiten van De Kazerij wordt verwezen naar de website: www.dekazerij.nl.

Anderzijds is dat Calisto Lingerie, Dit is een speciaalzaak voor lingerie en onderen nachtmode, Calisto is een speciaalzaak met een uiteenlopend assortiment, Er zijn volop basismodellen aanwezig maar ook voor de exclusieve merken bent u bij Calisto aan het juiste adres, Voor meer informatie wordt verwezen naar de website: www.calisto.nl.